Loading Laddar...
 
X

Köpa körkortstest

Välj vilken utbildning som du vill göra körkortstester till.

Utbildning:


Villkor:


Antal personer


X

Vänligen välj villkor för utbildningen

Antal personer

Paket BE

BE- Utbildning (tungt släp)

Utbildning för personbil med tungt släp för BE- körkort.

Teoriutbildningen kan ske på olika sätt. Har du redan körkort kan du studera på egen hand och då gör du dina övnings- och testskrivningar hos oss eller hemma och då jobbar du via internet.

Om du vill kan du självklart gå hela teorikursen hos oss och du får då en djupare förståelse för alla olika moment och de risker som finns i trafiken.

När du är godkänd på dina skrivningar bokar vi en tid åt dig för teoriprovet på Trafikverket. Praktikdelen består av Säkehetskontroll, manöverbana och körning i trafik.

Trots att Du har redan har körkort för bil behöver vi kontrollera att körning i trafiken fungerar enligt reglerna. Trots allt kommer det nya regler hela tiden samt att man lätt tappar lite av ”hur man egentligen skall göra”, speciellt om man haft körkort en längre tid. Du skall kunna hantera släpet på mindre ytor, här tittar man bland annat på backning rakt och runt hörn.

Körlektionen à 120 min på banan, vi börjar med säkerhetskontrollen, om du klarar av körningen på banan (backningen) så kör vi ut i trafiken också. (Om din lärare märker att du behöver mer träning så kan det tillkomma extra körlektioner).

Säkerhetskontroll och Funktionsbeskrivning

Artiklar

1 st BE boken 500 SEK
1 st Elevcentralen 500 SEK
1 st Körlektion BE (förskott) 2100 SEK
1 st Prov BE/B96 (förskott) 2000 SEK

PRIS: 5100 SEK
ANTAL:
Lägg i kundvagn